Van de voorzitter

Van de Voorzitter

Beste leden en lezers, heeft u zaterdag 28 september a.s. al in uw agenda gezet?

Dan vieren wij namelijk de opening van ons seizoen 2024-2025. Dat gaan wij doen in samenwerking met de Nationale Burendag en gymnastiekvereniging Lycurgus-Advendo.

Deze opening pakken wij groots aan. Wij gaan beginnen met een burendag brunch. Deze brunch is speciaal voor onze buren. Samen met onze leden kunt u vanaf 11.00 uur gaan genieten van deze heuse burendag brunch. Door subsidie van De stichting Burendag en de Gemeente Schagen kunnen wij u deze brunch aanbieden voor slechts € 2,50 pp. Wel even aanmelden.

Vanaf 13.00 uur is er voor de kinderen van de wijk een prachtige kinderkermis. Een springkussen, poffertjeskraam en vele andere attracties. De kinderen kunnen hier gratis aan deelnemen.
Voor alle andere bezoekers zijn er demonstraties van wat er zoal te doen is in de wijkvereniging. Denk aan sjoelen, diverse kaartspelletjes, koersballen. Ook onze dartclub laat zien wat er mogelijk is, zo is er een heel groot dartbord waar iedereen zijn kunsten op kan uitproberen. Naast deze activiteiten spelen wij met elkaar nog het Rad van Avontuur en een pupquiz. Hiervoor hebben wij leuke prijzen. Vergeet ook niet dat U kunt deelnemen aan een prachtige cursus bloemschikken waarbij u de vaas en bloemen kunt houden. Ook opgave via de site.

Om 16.00 uur begint een waar spektakel aan de sloot langs de Wilgenlaan achter ons Wijkgebouw. De afgelopen tijd heeft U lootjes kunnen kopen die aansluiten op een nummer onderop 3000 badeendjes. Om precies 16.00 uur worden bij het bruggetje 3000 eendjes te water gelaten en met behulp van de bandweer Schagen opgespoten naar het eind van de sloot. De eerste 10 aankomende eendjes winnen een prachtige prijs. De eendjes (lootjes) zijn te koop voor €2,50 per stuk of 5 lootjes voor € 10,00.   Heeft U nog geen lootjes?  Koop ze via deze website of via een medewerker van de wijkvereniging Groeneweg of gymnastiekvereniging Lycurgus-Advendo.
De 1e prijs is een rondvlucht boven Texel geheel verzorgd voor 2 personen
De 2e prijs is een gasbarbecue
De 3e prijs is een retro platenspeler
Daarnaast zijn er nog 7 andere mooie prijzen.


Graag heet ik u zaterdag 28 september hartelijk welkom bij ons Wijkgebouw De Groene Schagen.

 

 

voorzitter voorzitter